Catàleg Narradores i Narradors

Tere Monclús Suñé

Narradora oral, Contacontes, Teixidora de Paraules, Filadora de Somnis…
Vaig néixer a Barcelona ara fa… una mica. Quan vaig descobrir, o ben bé podríem dir que vaig “retrobar” als Conta Contes, em vaig adonar que aquest art ancestral casava a la perfecció amb les meves aficions, xerrar i llegir… i tant com escoltar va anar creixent en mi el desig de Contar i fer gaudir a tothom d’aquella Màgia que es desfermava davant meu.
Formada als tallers Atrapa La Paraula de la xarxa de biblioteques de Barcelona, des del 2009 he explicat contes per a adults i nens a biblioteques i centres cívics, fires i festes majors, maratons, llibreries, festivals, festes particulars i locals diversos de la ciutat.

Informació de contacte:

Telèfon:628 549 932
Email:terecontadora@gmail.com
Email:terecontadora@gmail.com
Web:terecontadora.blogspot.com
Web:terecontadora.blogspot.com

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:no
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:si

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:

Àmbit:

Estatal:Catalunya
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana:si
Caps de setmana:si
Matí:no
Tarda:si
Nit:si
Comentaris:Tardes, nits i caps de setmana.