Catàleg Narradores i Narradors

Xavier Gállego

Sóc un jove narrador oral ja entrat en anys. Procedeixo del mon del teatre i per derivació natural, vaig provar fa alguns anys, a explicar històries als altres d’una forma diferent… i vaig començar a narrar només amb la meva veu i amb la meva presència, sense additius ni conservants.

Per això explico els contes que, d’una manera o altre, se m’han quedat enganxats a l’ànima, aquells que m’han sorprès, que m’han fet somriure o m’han fet pensar. Contes extrets d’aquí i d’allà, d’autors d’anomenada, populars o anònims.

Els meus contes son per adults no adulterats i no necessito res més que un lloc adient, i unes quantes orelles ben predisposades a escoltar… la resta ho fa la imaginació.

Informació de contacte:

Telèfon:618553978
Email:xaviexpres@gmail.com
Email:xaviexpres@gmail.com
Web:xavigallego.weebly.com
Web:xavigallego.weebly.com

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:no
Públic infantil:no
Públic familiar:si
Públic adult:si

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:

Àmbit:

Estatal:Internacional
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana:si
Caps de setmana:si
Matí:si
Tarda:si
Nit:si
Comentaris:De dimarts a dijous al matí, divendres tarda i dissabte, diumenge i dilluns tot el dia.