Catàleg Narradores i Narradors

Mercè Rubí

Això era i no era una mestra conta contes que en contava sempre i més. I tant i tant li agradava que un bon dia de sol valent i eixerit, va penjar la bata de mestra, va agafar uns quants cistells i els va omplir a vessar d’històries de totes mides, en un hi va guardar les moixaines, en un altre, les cançons, en l’altre les rondalles, plenes de màgia que s’encomana. I amb aquest equipatge, ja fa molts anys, va iniciar un viatge de mai acabar descobrint veus de tots colors, un munt d’il·lusions i un bon grapat de somnis. N’hi ha d’aquí i d’allà, de casa nostra i de l’estel més llunyà.

Informació de contacte:

Telèfon: 629 61 35 15
Email: mercerubi@telefonica.net
Email: mercerubi@telefonica.net
Web:
Web:

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys: si
Públic infantil: si
Públic familiar: si
Públic adult: no

Llengües:

Locals: Català i Castellà
Altres:

Àmbit:

Estatal: Internacional
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana: si
Caps de setmana: si
Matí: si
Tarda: si
Nit: si
Comentaris: Plena.