Catàleg Narradores i Narradors

Elena Andrés i Gascón

Em dedico a explicar contes des de sempre, encara que professionalment des de 1998. Vinc del món del teatre i de l’educació. Així a més de formar part d’una companyia teatral , porto els contes a l’escola, Biblioteques, centres cívics, festes infantils, etc. També sóc educadora de Massatge Infantil per l’Associació Espanyola de Massatge Infantil-Aemi, cosa que m’ha donat la possibilitat de incorporar el Tacte als contes, sobretot quan explico a famílies amb nadons. Així les meves sessions de “Contes sobre la Pell” forma part del projecte bibliotecari “Nascuts per Llegir”. Actualment he editat el conte sobre la Pell “La Jirafita Masajita” i la col·laboració en el CD “A Flor de Pell” amb un conte per a ser explicant amb les nostres mans.

Informació de contacte:

Telèfon:932315383 – 669832035
Email:elenandres@telefonica.net www.elenandres.blogspot.com.es
Email:elenandres@telefonica.net www.elenandres.blogspot.com.es
Web:
Web:

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:si
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:no

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:

Àmbit:

Estatal:Catalunya
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana:si
Caps de setmana:si
Matí:si
Tarda:si
Nit:si
Comentaris:Plena.