Narradors

El lladre de guants blancs

El lladre de guants blancs
Telèfon: 655916884
Correu electrònic: info@lladredeguantsblancs.com
Públic:  infantil  familiar  adult
Idioma:  Català
On Narra:  Internacional
Disponibilitat:
Plena.

www.lladredeguantsblancs.com

Roger Corominas Baquer.

La imatge que em ve al cap quan penso en la figura d’un lladre de guants blancs és la d’una persona elegant, vestida de negre i que s’aproxima en la manera de fer a la d’un bon prestidigitador. Algú que és capaç de robar-te sense que te n’adonis i que t’arribaria a sorprendre la delicadesa amb la qual executa el gestos. És precisament a partir d’aquí (sabent que encara em queda molt camí per recórrer) que jo també voldria robar-vos. A través d’una gesticulació que només vol acompanyar la veu i, d’aquesta manera, prendre-us la tristesa, les angoixes o qualsevol preocupació. Aconseguir que les oblideu subtilment, viatjant per un camí que tingui un bon final. Fer-vos degustar alguna cosa que s’aproximi a un instant de felicitat encara que sigui temporal. Només per això ja haurà valgut la pena.M’acostumo a acompanyar de diferents tramoies (instruments, experiments, etc…) tot i que, sovint, només uso la veu. La majoria de contes que explico són de collita pròpia i quan n’explico d’altres, que no són meus, els prenc de la tradició oral. La temàtica és diversa però, sobretot, intento que tinguin un rere fons educatiu malgrat que, la idea principal és aconseguir que, qui m’escolta, s’ho passi bé.