Catàleg Narradores i Narradors

Carmen Glez

Quan era petita volia ser una d’aquelles que presentàven el telenotícies, però no perquè tingués vocació de periodista, el que m’agradava era recitar en veu alta. Vaig trigar algun temps a descobrir que els meus desitjos infantils teníen nom, d’això en deien narració oral.
Vaig fer de les històries el meu corser i la meva armadura i avui em passejo per la vida cavalcant en la veu i la paraula.
Explico contes des de 2006, tant en català com en castellà, a biblioteques, centres cívics, cafés-teatre, teatres, bars, centres culturals, maratons i trobades de narració i allà on hi hagi oïdes disposades a escoltar.
Al 2006 juntament amb la mOn mas i la Merche 8A formo la companyia Som 3d3. I al mateix any, juntament amb la Helena Cuesta, la companyia DosPalabras. Ambdues de narració oral i per públic adult.

Informació de contacte:

Telèfon:610 25 38 46
Email:info@concdecarmen.com
Email:info@concdecarmen.com
Web:concdecarmen.com
Web:concdecarmen.com

Públic a qui va dirigit:

Públic de 0 a 3 anys:no
Públic infantil:si
Públic familiar:si
Públic adult:si

Llengües:

Locals:Català i Castellà
Altres:

Àmbit:

Estatal:Internacional
Comarcal:
-Barcelona: si
-Girona: si
-Lleida: si
-Tarragona: si

Disponibilitat:

Entre setmana:si
Caps de setmana:si
Matí:si
Tarda:si
Nit:si
Comentaris:Plena.