Activitats

Marató de contes de L’Hospitalet

DATA: 16 de setembre.

LLOC:Jardins de Can Sumarro

HORARIS:

de 18 a 20h -MARATÓ INFANTIL (Obert a tothom)

de 20 a 21h CERCAVILA DE CONTES PER LA PART ANTIGA DE L’HOSPITALET ( a càrrec NOMÉS de Narradors/es de l’ANIN)

de 21 a 01h – MARATÓ ADULTS (Obert a tothom)

de 21 a 01h – MICROCONTES A LA BARRA DEL BAR ( a càrrec NOMÉS de Narradors/es de l’ANIN)

Us adjuntem la FITXA D’INSCRIPCIÓ GENERAL per la Marató, aquest acte està obert a tothom, és a dir, gent poble, de ciutat , narradors professionals, no professionals, puntuals, neòfits, socis d’Anin, No socis d’Anin ….

EL PROCÈS D’INSCRIPCIÓ A LA MARATÒ PAS A PAS:

Obrir l’agenda i mirar si tens el 16 de setembre, lliure i RESERVAR la data.

Si vols participar a la Marató de contes INFANTIL i/o bé a la Marató d’ADULTS, cal descarregar la fitxa adjunta , omplir-la i enviar-la a maratoconteslh@gmail.com

Si vols participar a la CERCAVILA de contes i/o als MICROCONTES a la Barra ( activitats reservades específicament a socis/es d’ANIN ) cal enviar un correu a : anin@anincat.org i ens ho dius si vols fer : – CERCAVILA 20h – MICROCONTES Horari que prefereixes ( per tal de fer la graella) Segur que us pregunteu que és la Cercavila? Farem un itinerari tipus la Cercavila de la Laia, però per la part antiga de L’Hospitalet. Sortirem de Can Sumarro una vegada acabi la Marató Infantil ( 20h) i engrescarem al públic amb contes de temàtica lliure i acompanyament musical per la part antiga de la ciutat. I els MICROCONTES A LA BARRA? En paral.lel a la Marató d’Adults, hi haurà narradors/es d’ANIN que explicaran microcontes (tipus tapa) a cau d’orella a la barra del bar, adreçats a tots/es aquells que s’acostin a prendre alguna cosa. Tranquils!!! El bar està prou allunyat de l’escenari.

Enviar un mail a anin@anincat.org i apuntar-te a la Cercavila o Microcontes a la Barra . si et vols inscriure a la Marató, descarrega la fitxa adjunta i enviar-la a maratoconteslh@gmail.com

Esperar a rebre més informació.

Salut!!!!!

JUNTA ANIN