Esdeveniments Revista n

Marató de contes a l’Hospitalet de Llobregat (dies 23, 24 i 25 d’abril), per M. Solanas

Marató de contes a l’Hospitalet de Llobregat (dies 23, 24 i 25 d’abril)

per M. Solanas

Els dos primers dies matí i tarda, i el darrer dia sessions a la nit.

Aquesta opció de canvi està adreçada a un camí de diversificació, per evitar la concentració de tots els actes en un sol dia, i per introduir una ampliació que ofereixi més espais, segurs i tranquils, a les escoles que visitaven la Biblioteca els matins. Les tardes eren dedicades as un públic familiar i la ni darrera als adults.

Els organitzadors remarquen un alt nivell en els narradors que hi han participat. Les dates, que coincidien amb festes i un pont, no afavorien l’assistència de públic, que enguany –a la nit principalment– no fou tan nombrós com altres anys i la seva estada va ser més controlada en el temps. De totes maneres hi ha satisfacció en general, i els organitzadors confien que els canvis introduïts serviran millor l’objectiu d’aquestes trobades en una Biblioteca model com la Tecla Sala. Com a narradora matinal, remarco cert inconvenient en no haver assenyalat hora concreta per als narradors. Això provocà l’assistència coincident de més d’un narrador i fins i tot, per la qüestió. del temps limitat, la impossibilitat de narrar en trobar-se dos o tres narradors aplegats a darrera hora.

M. Solanas

Revista N. Núm. 6. Primera època. Les mil i una. Comentari d’esdeveniments al voltant de la narració. Any 2003, p. 20