Revista n Vida associativa

Grup “Les tretze”

Grup “Les tretze”

Formació del Grup: Fa uns mesos, a continuació d’un curs sobre la narració oral impartit per en Tim i la Casilda i una vetllada al local Harlem-jazz, sorgí dins del grup la proposta de reunir-se un cop al mes, a Can Butjosa, un Centre Cultural de Parets del Vallès. L’oferiment del local el va fer la Mar i s’acceptà de bon grat encara que en aquell moment no tenien cap propòsit definit. A partir d’aquell moment, el grup s’ha reunit cada segon dissabte de mes i han explicat contes.

Com a grup Les Tretze ja han organitzat a Parets del Vallès un dia de contes, a la tarda per a infants i a la nit per a adults. Continuen reunint-se cada segon dissabte de mes, a les cinc de la tarda, per explicar i tractar el tema dels contes. El grup és obert a tothom que vulgui afegir-s’hi.

Ens informen que el proper dia 9 de juny es trobaran a la Plaça del Rei, a Barcelona.

Revista N. Núm. 2. Primera època. Notícies d’esdeveniments. Any 2001. P. 9