Esdeveniments Revista n

“12 hores de contes” a l’Hospitalet de Llobregat. 20 d’abril

“12 hores de contes” a l’Hospitalet de Llobregat. 20 d’abril

Enguany les 12 HORES han canviat de dia de la setmana i d’espai. Sempre s’havien celebrat a l’Auditori Barrades, que es troba a la Rambla Just Oliveras, i en dissabte. Aquest any s’han fet a la recentment inaugurada Biblioteca Central Tecla Sala, i en divendres.

Durant tot el matí es van succeir els grups d’infants de les escoles que van gaudir no només dels contes sinó de l’atractiva decoració introduïda a la sala, molt adient a l’activitat. A la tarda la mainada assistent va venir acompanyada pels pares.

A la nit els contes eren per als adults. Malgrat una forta pluja, la sala, que no era la mateixa dels infants, es va omplir amb un públic fidel de la ciutat i de tota la rodalia i els narradors foren molt apreciats i ben acollides les narracions, que en total van ser més les contades de viva veu que les llegides.

La valoració dels presentadors va ser positiva en general , ja que, -remarcaren- “els narradors cada vegada s’ho preparen més”

Els organitzadors expressen la seva satisfacció, ja que, malgrat els canvis introduïts, d’espai i de dia, l’activitat va repetir un gran èxit. Satisfacció que també han expressat els assistents, petits o grans.

Revista N. Núm. 2. Primera època. Notícies d’esdeveniments. Any 2001. P. 9

Fes un comentari

*